3.Geleneksel Kızılcahamam Toplantısı Gerçekleşti…


Netelsan ailesi belli periodlarda gerçekleştiridiği toplantısı için tercihini 18.04.2015’te tekrar Kızılcahamam çam Hotel’den yana yaptı.

 

Netelsan  Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Uzun, yöneticiler, bölge müdürleri, bölge satış yönetmenleri ve idari personelin yer aldığı toplantı Necmettin Uzun’un konuşması ile başladı. Netelsan’ın sektörde yükselen çizgisinin altını çizen Necmettin Uzun bu gelişmenin istikrarlı bir şekilde devam ettiğini ve edeceğini belirtti.

Necmettin Uzun, yaşanan bunalım dönemlerinde piyasanın çok iyi değerlendirilmesi ve doğru kararlar alınması gerektiğini , Netelsan’ın gösterdiği hızlı büyümenin doğru zamanda doğru stratejilerin uygulanmasına borçlu olduğunu ifade etti.

Necmettin Uzun’un konuşmasının ardından, 3 ay önce belirlenen hedefler değerlendirildi. Hedeflerini gerçekleştiren bölgeler tüm Netelsan ailesi tarafından tebrik edildi. Toplantıyı izleyen 3 ay için değerlendirmeler yapıldı, yeni hedefler belirlendi.

 

Toplantının ardından konaklanılan etkinlikte; Netelsan personeli, yeni hedefler belirlemiş, bunun yanı sıra eğlenmiş ve dinlenmiş olarak Kızılcahamam’dan ayrıldı.