Diafon Nedir? Görüntülü Diafon Ne İşe Yarar ?


Diafon nedir? Görüntülü diafon ne işe yarar? Diafon, güvenlik sistemlerinde önemli bir yere sahiptir. Diafon sistemi, dış kapınızdan zilinize basan kişinin sesini ve görüntüsünü almamıza yarayan sistemdir. 

Diafon sistemleri, 2,5" ile 7" boyutları arasında farklı monitör modellerinde görülebilir. Diafon sistemlerinin özelliklerinden birisi de; daireler arasında konferans görüşme, bloklar arası iletişim sağlama, güvenlik, kapıcı ile görüşme gibi pek çok özelliğe sahiptir. 

Güvenlik sistemleri arasında oldukça önemli bir yere sahip diafon sistemleri ile kapınıza her kim gelirse gelsin, sesini ve görüntüsünü görerek kapıyı açabilirsiniz. Kapınızı herhangi birisi olmasa da binanınızın önünü bir tuşa basarak görüntülü bir şekilde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Diafon sistemleri kolay altyapısı, ucuz maaliyeti, kolay montajı ile günümüzde her binanın vazgeçilmezi olmuştur. 

Diafon sistemi alırken; kaliteye, servise ve maaliyete önem göstermelisiniz. Netelsan diafon sistemleri, Netelsan görüntülü diafon sistemleri ile binanızın diafon ihtiyacını karşılayabilir, yaygın servis ağıyla, kaliteli ses ve net görüntü ile ailenizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Görüntülü diafon nerelerde kullanılıyor?

Görüntülü diafon'un kullanım alanları; binalar, villalar, işyerleri, apartmanlar v.b bina girişinde güvenliğin önemli olduğu mekanlardır.